business-stone

Een steentje als symbool

Wat heeft dit steentje met deze website te maken? Ik heb er voor gekozen om juist dit steentje te gebruiken als symbool voor het maken van golven in uw zakenvijver en om mooie maar vooral hoge golven met een groot bereik voor uw onderneming mee te maken.

De achtergrond; dit steentje heb ik een paar jaar geleden op het strand van de Italiaanse badplaats Moneglia gevonden. Van alle steentjes op het uitgestrekte strand valt m’n oog uitgerekend op dit steentje. Dit steentje heeft een paar jaar door mijn werkkamer gezworven en in doosjes en laatjes vertoefd. Er zullen geen Italiaanse strandwandelaars of toeristen meer overheen lopen en er zal geen Middellandse Zee meer overheen spoelen. Dit platte steentje heeft waarschijnlijk de ijstijd overleefd en heeft mogelijk een nog groter verhaal. Dat verhaal zal hij nooit prijs geven maar van menig steen is wel een verhaal bekend. Naast het schrijven in mijn blog over nuttige, zinvolle en gekke zaken wil ik regelmatig wat meer vertellen onder de noemer “rocks and stones”.
Dat kan grappig zijn of historisch of anderzijds.

Ik hoop dat u als bezoeker niet alleen geniet van de ontwerpen, foto’s en mijn animatiewerk maar ook van mijn blog.
Veel leesplezier.

Groet,
Johann van der Geest | Grafisch ontwerper