Aventura_folders_sail_motor Aventura_folder_s_voor_achter Aventura_folder_m_voor_achter Aventura_Banner_3x3ma Aventura_adv_2016

Cliënt:

Aventura Plus

Case:

Aventura Plus, de voornaamste RYA vaarschool in de Benelux, timmert hard aan de weg en staat wederom met een eigen concept stand op de Belgian Boat Show en nu ook op de HISWA.

Aventura heeft als doel het aanbieden van een gespecialiseerd aanbod van opleiding, zeilvakanties en verhuur van zeilschepen met de nadruk op service, kwaliteit en met respect van de wensen en budget.Aventura plus promotie


Folders
Voor het promoten van de vaaropleidingen wilde Aventura een folder voor respectievelijk de motor- en zeildoelgroep.
De teksten en een aantal foto's zijn door de klant aangeleverd. De overige foto's zijn door mij gezocht.
Dit Belgisch bedrijf heeft wederom haar eigen drukker in Antwerpen de opdracht gegund om de folders te produceren. Na bestudering van de aanlevervoorwaarden en ophalen van hun profielen opdracht uitgevoerd en via Dropbox klaargezet voor de klant.


Banner
Voor boven de stand op de Belgian Boat Show heb ik een banner van 300 x 300cm ontworpen. Eenvoudig en goed leesbaar op grote afstand met in achtneming van de huisstijl van Aventura.


Advertentie
Aventura Plus wilde graag een kleine maar opvallende advertentie in het Belgische watersportmagazine VAREN. Een kwart full-color pagina.
-

Service:

  • Grafisch ontwerp
  • Fotoredactie
  • Pre-press