Kringloopwinkel de Hoogte poster Proefdrinken? Kringloopwinkel de Hoogte poster Op tijd staan Kringloopwinkel de Hoogte poster koekoek! Verkocht Kringloopwinkel de Hoogte buitenbord

Cliënt:

Kringloopwinkel De Hoogte

Case:

Deze nieuwe kringloopwinkel wilde een low budget campagne om hun spullen onder de aandacht te brengen. In ons gesprek vroeg ik wat hun kringloopwinkel onderscheid van anderen. Wat mij opviel in het gesprek was het warme gevoel, de geschetste sfeer. Hier niet alleen binnen lopen om iets te kopen maar ook een ontmoetingsplaats. Ik ben zelf gaan kijken en heb geproefd aan de huiskamersfeer, de koffietafel waar je gewoon kon aanschuiven en een kop koffie kon drinken en even kleppen met anderen. Het persoonlijk contact en de koffie sprak mij aan en heb dat in de poster serie gebruikt.

Ik ben door de kringloopwinkel gaan lopen en heb foto's gemaakt van leuke stillevens. Deze gebruikt in mijn poster campagne. De teksten rolden er bijna vanzelf uit. Alle teksten hadden iets met koffie drinken te maken. Van proef drinken tot kopje koffie voor de schrik.


Een kringloopwinkel met een echte koffiecultuur.

Service:

  • Art Direction
  • Grafisch ontwerp
  • Copywriting
  • Fotografie